Ez a HAN Spaces

Tagság alapú havi fizetési lehetőség!

A merevség a rugalmasság felé tolódik el. Hozza magával laptopját és dolgozzon produktívan további vagy rejtett költségek nélkül. Kezdjen el dolgozni álmaiért a Han spaces-nél

A világjárvány után az üzleti világ gyorsan alkalmazkodott a rugalmas munkavégzési modellekhez. Az üzleti élet, a tér, a technológia, a költségek és a szerződések rugalmassága jelenti az új korszakot.

A Han Spaces tapasztalatot és kényelmet biztosít az alkalmazottaknak, többféle elhelyezkedési előnnyel, alternatív szociális területekkel és differenciált kialakítással, miközben rugalmas szerződésekkel és működési hatékonysággal kínál megoldásokat a vállalatoknak.

Ez a HAN Spaces

Napi vagy havi tagságok

A Han Spaces-nél kiválaszhatja a megfelelő helyet és időt amikor dolgozni szeretne. Használja helyeinket ameddig csak szeretné, függetlenül attól, hogy csapata létszáma növekszik vagy csökken, fizessen flexibilisen. HAN Spaces irodánk annyi helyet kínál önnek amennyit szeretne, amikor csak szeretné. Biztonság, internet, technológia, korlátlan kávé és tea, nyomtatás és fénymásolási lehetőség csak néhány a HAN Spaces tagság előnyei közül. Meghívjuk Önt a HAN Spacesbe közösségi eseményekre, együttműködési lehetőségekre...

Tagság típusok

Coworking Spaces

A Coworking tagjai megosztják a munkaterületeiket a nyitott irodarészeken. Helyszíneinket napi 24 órában, a hét minden napján vagy akár havonta használhatja és a mobilitás szabadságával dolgozhat.

Dedicated Desk

Ha csendes helyre van szüksége válassza dedikált asztalainkat és ezt a helyet kizárólag csak ön használhatja.

Napi Tagság

Használja területeinet kényelmesen spontán munkavégzésekhez is. Akár csak egy napról van szó vagy többről a HAN Spaces-nél megtalálja azt a flexibilitást ami szükséges az ön vállalkozása számára.
Tapasztalja meg a kényelmes munkaterületek előnyeit, amelyek a legújabb technológiai trendeket követik ergonomikus bútorzatokkal.

Coworking irodáink

Product Name
Product Name
Product Name

Felkeltettük érdeklődését?

Mi vagyunk a HAN Spaces Budapesten!

KIADÓ IRODÁK, COWORKING, TÁRGYALÓ ÉS KONFERENCIA TEREM BÉRLÉS

Kényelmes és egyszerű iroda bérlés amely megkönnyíti mindennapjait.

Hiszünk abban, hogy a produktív munkaterületek a munkavégzési szokásokra, a felhasználói élményre és a kényelemre összpontosítva épülnek fel. Reméljük, hogy tereink inspirálják Önt új munkakapcsolatok építésére is. Határozza meg vállalati igényeit, és hagyja, hogy mi készítsük el cége számára a legmegfelelőbb tagsági tervet. Irodabérlés & Coworking irodák & Szolgáltatott Irodák & Megosztott irodák.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma az alábbi elérhetőségek egyikén!